Маккартни и Шер ще участват в новия албум на Доли Партън

Доли Партън вече обяви, че работи върху нов албум, който ще се казва Rock Star и че ще го издаде някъде следващата есен. Той дори предложи, че споменатата работа ще включва версии на Prince , Rolling Stones , Led Zeppelin , между другото , заедно с оригинален материал.

Сега кънтри легендата потвърди някои от гост-изпълнителите, които ще се появят в този рок албум. Сред имената са Пол Маккартни , Шер , Стиви Никс и Джон Фогърти , както и Стив Пери и Стивън Тайлър .

Нещото вероятно не спира до тук и е, че Партън също е посочил в програмата на американския канал ABC, The View , че “прави всичко възможно”, за да включи Мик Джагър , Пинк или Бранди Карлайл .

В интервю за BBC Radio той също така посочи, че планира да направи кавър на песента на Елтън Джон “Don’t Let the Sun Go Down on Me”. , когото е помолил да го подкрепи в песента.

Разбира се, следващата работа на Доли Партън обещава да бъде почит към рок музиката с редица знаменитости и легенди, които биха могли да си сътрудничат с художника, който през май миналата година беше включен в Залата на славата на рокендрола .

https://youtu.be/SEdAFDl_2g4