Лейди Гага ще пее на сватбата на британския магнат Алън Хауърд

Певицата Лейди Гага ще изнесе частен концерт  на сватбата на британския магнат Алън Хауърд и Каролайн Байрън в имение на брега на езерото Комо, в Северна Италия, съобщават италианските медии.

Английският милиардер Алън Хауърд и съпругата му Каролайн Байрон са наели Вила Олмо, едно от впечатляващите имения край езерото, принадлежащи на община Комо, за 1,3 милиона евро за сватбата си .

На сватбеното тържество, където се очаква и шоу с фойерверки, ще се представи Лейди Гага, която тази събота беше видяна в езерото Комо, където миналата година засне няколко сцени от филма “Къщата на Гучи” .

През целия уикенд зоната до Вила Олмо беше затворена за туристи и жители , както и близките плажове, а пред къщата е монтиран плаващ док, за да побере близо 250 -те гости на двойката .

Алън Хауърд, чиято нетна стойност се оценява на £1,5 милиарда, и Каролайн Байрън официално сключиха брак в първите дни на пандемията на Covid през 2020 г. и така решиха да изчакат до сега, за да организират голямо тържество .