Кристина Агилера с нов сингъл

Кристина Агилера обяви този вторник нов сингъл, “Suéltame”, в който си сътрудничи с аржентинската певица Тини и който ще бъде част от следващия й кратък албум на испански, вторият, който представя тази година, наречен “La Tormenta”.

Американката от еквадорски произход публикува съобщение в акаунта си в Instagram, което я насърчава да запази новото си EP (кратък албум) и песен – без дата на издаване – за да участва в жребия за пътуване с нея до Gay Pride партито на ангелите.

“La Tormenta”, за който тя не е предоставила повече подробности, ще бъде второто EP на испански, което изпълнителката представя тази година след “La Fuerza”, който излезе миналия януари и който тя описа като “първа глава” на трилогия.

Агилера придружи съобщението в социалните мрежи с промоционална снимка, на която показва червената си коса, бижута по ноктите и стегнат червен дантелен костюм, и друго изображение с Тини, на което и двете позират в профил с тесни дрехи в неутрални тонове.

Авторката на ” Genie in a bottle “, която през последните години даде приоритет на телевизионния си аспект пред мюзикъла, е потопена в завръщането си към песента на испански след две десетилетия и ще предложи няколко концерта това лято в Испания.

Наскоро носителката на Грами представи видеоклипа на “La Reina”, една от песните от албума й “La Fuerza”, в който тя се осмелява с ranchera и отговаря в женски тон на класиката на мексиканеца Висенте Фернандес, ” Ел Кинг”.