Шакира пуска “Жените не плачат”

Колумбийската певица Шакира обяви този четвъртък, че на 22 март ще издаде следващия си албум, “Las mujeres no Lloran”, с винилово издание , първият в нейната кариера.

„Не съм го създала сама, а с всички вас и с моята глутница вълци, които бяха там и ме придружаваха на всяка стъпка “, написа Шакира в социалните мрежи със снимка, на която се виждат диаманти, които се търкалят по лицето й под формата на плач. . „Women Don’t Cry“ е дванадесетият студиен албум на изпълнителката и нейният звукозаписен лейбъл Sony Music го описва като „ослепително свидетелство за издръжливостта и силата на Шакира, както и за силата на музиката да трансформира най-трудните преживявания“. моменти.

Новият албум включва седем хита, които вече са издадени , като “Music Sessions Vol. 53” с Bizarrap и “TQG” с Karol G, които и двата дебютираха под номер едно в световната класация Top 50 на Spotify. В допълнение, „Music Sessions Vol. 53“ е испанската песен с най-много слушания за един ден в историята на Spotify и спечели в категориите „Песен на годината“ и „Най-добра поп песен“ на латиноамериканските награди GRAMMY за годината. минало. Песента счупи 12 рекорда, регистрирани от организацията Гинес.
Други песни в „Las mujeres no Llorn“ са „Te felicito“ с Рау Алехандро, „Copa vaca“ с Мануел Туризо и „Acróstico“ с Милан и Саша Пике, децата на художника. Осем нови песни и един ремикс допълват албума.

С “Women Don’t Cry” Шакира навлиза в света на винила за първи път. Албумът ще излезе с четири различни художествени издания ; всеки придружен от изключителен цветен винилов вариант. Ще се предлага в червено, сапфир, изумруд и диамант. Последният цвят ще се предлага в обикновените магазини, докато продажбата на предишните е ограничена до конкретни уебсайтове и местоположения.