Тейлър Суифт отдава почит на Коби Брайънт

Певицата подарява на дъщерята на Коби Брайънт незабравим момент на един от концертите на Eras Tour.

SoFi  Stadium  имаше удоволствието да приеме  Тейлър Суифт на сцената в четвъртък вечер. Нощ, в която показвате успяха да видят нещо наистина вълнуващо. Дъщерята на легендата на Лос Лейкърс  Бианка Баянт  имаше много емоционална среща с преводачката на ”  Жестоко лято “. Съпругата на Коби Брайънт,  Ванеса Брайънт  ,  сподели чрез профила си в Instagram няколко кадри от емоционалния момент, в който Тейлър Суифт и дъщеря й се прегърнаха на сцената и това, разбира се, плени сърцата на всички показващи на концерта “бързи”. 

Преводачът на песента, която пееше тогава “22”, подари на Бианка шапката, която носеше на сцената . Всички социални мрежи възмутиха това събитие и то трогна всички интернет потребители .

Малката Бианка беше придружена и от сестрите си: Наталия и Капри. Те също се насладиха на концерта на Тейлър и след това увековечиха момента със снимка.

Друг от незабравимите моменти е на Ванеса . Съпругата на Коби носеше сако с негова снимка до Тейлър по време на един от концертите на певеца преди няколко години. Истинска почит както към музикалния, така и към спортния свят .