Тейлър Суифт иска да направи скок в света на киното

Тейлър Суифт е един от най-признатите музикални изпълнители в международен план. На 32 години певицата е продала над 50 милиона записи . Освен това той спечели 11 награди Грами и вече има 42 номинации . Въпреки това, въпреки страхотния музикален път, певицата иска да функционира в областта на кинематографа . Така го разказа той на фестивала Tribeca Film Festival, който се проведе тези дни в Ню Йорк. Един от основните проблеми на Суифт е, че се чувства несигурна , поради което страда от „синдром на самозванеца“ . Ако вече има трудности да се утвърдят в състезателния свят на музиката като жена, киното нямаше да е по-малко.

Тейлър Суифт обаче постепенно преодолява страховете си . Неговият опит зад камерите започва преди 10 години, като съветва и дава мнението си на режисьорите на своите видеоклипове. Тази от Пенсилвания започна да редактира музикални клипове, по-късно тя започна да концептуализира своите видеоклипове, за да предаде идеята по-късно на режисьор . До, през 2019 г., той се изправи пред снимките на ” The Man “. Там тя самата седна и за нея това беше едно от най-положителните преживявания в живота й. „ All Too Well: The Short Film “ е 13-минутен късометражен филм с участието на Сейди Синк, актриса, призната за „ Stranger Things “ и актьора от „ Ten Wolf “ Дилън О’Брайън. Видеоклипът, написан и режисиран от Тейлър, беше пуснат миналия ноември и събра възторжени отзиви . В момента изпълнителката презаписва първите албуми в кариерата си. С каква цел Swift прави това ? С намерението да си върне контрола върху работата си , защото, нека си припомним, той загуби правата си през 2018 г. върху някои видеоклипове, когато смени продуцентските компании.

Суифт е пред и зад камерите от години, но тя трябваше да преодолее съмненията си, преди официално да се смята за режисьор. Сега, когато изглежда, че го е постигнал, той иска да се впусне в по-големи предизвикателства и да скочи от видеоклипове в света на киното.