Плановете на Хуанес за 2023 г

Хуанес е подготвил “брутален албум”, който ще излезе през 2023 г., което го кара да очаква с радост следващата година, в която той уверява, че ще прави музиката, която най-много харесва и иска да прави.

„Ще правя музиката, която искам, точка… Това е, което идва в този нов албум и мисля, че това ще бъде забележимо от самото начало“, каза колумбийският изпълнител пред EFE в интервю, след като премина през Меделин до дават два концерта с Морат.

Предстоящата година беше “много специална” за певеца на “La camisa negra”, защото той “свири много” и “почувства любовта на хората навсякъде ” .

„Чувствам се много благодарен, че мога да продължа да правя това, да мога да продължа да се свързвам с хората чрез музика “, казва певецът и автор на песни с повече от 20 години солова кариера.

Освен това в личен план той е “на много специално място”: “Вярвам, че годините ви дадоха и това спокойствие, сигурност повече от съмнение, да знаете много добре откъде идвам и накъде отивам много по-ясно”, оценява Juanes, който се надява да изненада със следващия си албум .