„Започвам отначало“: Риана споделя нова актуализация на R9

Хитмейкърът на „Umbrella“ не е издавала дългосвиреща плоча от „Anti“ от 2016 г., но сега тя най-накрая е готова да се върне отново в студиото и планира да слуша отново музиката, върху която е работила през последните няколко години, и да реши дали нещо от това е все още уместни или интересни за нея.

Тя каза пред „Entertainment Tonight“: „Мисля, че музиката за мен е ново откритие. Преоткривам нещата. Работя по албума толкова дълго, че някак си оставих всички тези неща настрана и сега съм готов да се върна в студиото, ще започна – дай ми секунда!

„Да, започвам отначало. Но не искам да пренебрегвам песните, които имам, така че всъщност искам да се върна и да слушам неща с нови уши, с новата си перспектива и след това да видя какво е приложимо и какво все още съм влюбен.”
36-годишната певица – която има синове RZA на два и Riot на десет месеца от A$AP Rocky – предизвика лудост на феновете по-рано тази седмица, когато беше забелязана в Ню Йорк с тениска със слогана ‘Пенсиониран съм’.

Но Риана настоя, че феновете няма защо да се притесняват.

Тя се засмя: „Хората се задействаха с тази пенсионирана дума. Те бяха като„ Никога няма да получим албум сега. Никой не прочете другия ред, беше нещо за „Това е толкова облечено, колкото мога.“

Миналата седмица сингълът на звездата от 2012 г. „Diamonds“ беше сертифициран от RIAA Diamond и песента все още означава много за нея. Тя каза: „Уау, помня къде го направихме от скока. Беше в Лондон, а също така си спомням, че изпълнявах „Diamond“ на турне.

„Изпълнявайки го с всички светлини… всеки изважда телефона си точно в този момент. И това е свързано с баба ми. Буквално мисля за нея всеки път, когато изпълнявам това.“