Бионсе става на 42

Освен това Бионсе е жената и певицата с най-много Грами в историята. На Грами през 2023 г. певицата влезе в историята, когато спечели 4 награди и доведе общия брой Грами, които е спечелила през цялата си кариера, до 32 . Освен това, това не е първият рекорд, който Бионсе чупи в тези награди; преди това, през 2010 г., тя беше първата жена изпълнител, спечелила шест награди за една вечер ; а през 2020 г. тя стана най-награждаваната жена в историята на наградите с 28 трофея . Към днешна дата и преди следващите награди Грами да се проведат през 2024 г., Бионсе е получила общо 88 номинации., съответстващи на 9, които той е получил през 2023 г. и включително тези, които е получил като част от групата Destiny’s Child. Въпреки това, въпреки че е номиниран няколко пъти за най-високата награда на Грами ; „Албум на годината“, Бионсе не е успяла да спечели наградата досега .Освен това Бионсе е жената и певицата с най-много Грами в историята. На Грами през 2023 г. певицата влезе в историята, когато спечели 4 награди и доведе общия брой Грами, които е спечелила през цялата си кариера, до 32 . Освен това, това не е първият рекорд, който Бионсе чупи в тези награди; преди това, през 2010 г., тя беше първата жена изпълнител, спечелила шест награди за една вечер ; а през 2020 г. тя стана най-награждаваната жена в историята на наградите с 28 трофея . Към днешна дата и преди следващите награди Грами да се проведат през 2024 г., Бионсе е получила общо 88 номинации., съответстващи на 9, които той е получил през 2023 г. и включително тези, които е получил като част от групата Destiny’s Child. Въпреки това, въпреки че е номиниран няколко пъти за най-високата награда на Грами ; „Албум на годината“, Бионсе не е успяла да спечели наградата досега .Родена на 4 септември 1981 г., американската певица и текстописец, продуцент, актриса, режисьор, дизайнер и бизнесдама Бионсе днес навършва 42 години . 

Певицата още от малка си набелязваше пътеки, откакто се явяваше на различни надпевки и танци в родния си град. Въпреки това, едва в края на 90-те години той става известен като водещ вокалист на групата Destiny’s Child . Групата е ръководена от собствения му баща и успява да се превърне в една от женските групи с най-високи продажби в историята .

Въпреки че певицата издаде 5 албума като част от групата Destiny’s Child („Destiny’s Child“, „The Writing’s on the Wall“, „Survivor“, „8 Days of Christmas“ и „Destiny Fulfilled“), след като започна солова кариера, от Той успява да има до 7 албума на пазара ; са следните: “Dangerously in Love”, “B’Day”, “I Am… Sasha Fierce”, “4”, “Beyoncé”, “Lemonade” и “Renaissance”. Ако прегледаме соловите й песни, можем да видим как тя има безупречна дискография с няколко песни, известни по целия свят като: „Single Ladies (Put a Ring on It)“ , „Run The World (Girls)“ , „Crazy In Love“ , “Halo” , “Love On Top” , “If I Were A Boy” или дори “Naughty Girl” .

Освен това Бионсе е жената и певицата с най-много Грами в историята. На Грами през 2023 г. певицата влезе в историята, когато спечели 4 награди и доведе общия брой Грами, които е спечелила през цялата си кариера, до 32 . Освен това, това не е първият рекорд, който Бионсе чупи в тези награди; преди това, през 2010 г., тя беше първата жена изпълнител, спечелила шест награди за една вечер ; а през 2020 г. тя стана най-награждаваната жена в историята на наградите с 28 трофея . Към днешна дата и преди следващите награди Грами да се проведат през 2024 г., Бионсе е получила общо 88 номинации., съответстващи на 9, които той е получил през 2023 г. и включително тези, които е получил като част от групата Destiny’s Child. Въпреки това, въпреки че е номиниран няколко пъти за най-високата награда на Грами ; „Албум на годината“, Бионсе не е успяла да спечели наградата досега .

 

В момента и до 1 октомври Бионсе е в средата на международното си турне “Renaissance World Tour” . Турне, което се състои от шоу с 37 песни и което, когато приключи, ще е обиколило 10 различни държави. Турнето спря у нас на 8 юни 2023 г. в Estadi Olímpic Lluís Companys в Барселона . Там певицата постигна рекорда за концерт с най-голяма посещаемост от изпълнителка в Испания с 56 352 присъстващи . Рекорд, който се очаква да бъде надминат от певицата Тейлър Суифт на 30 май 2024 г., когато тя успява да събере 65 000 посетители на стадион Сантяго Бернабеу в Мадрид по време на нейното турне The Eras Tour.